تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
فروشگاه اینترنتی برنج

فروشگاه اینترنتی برنج

فروشگاه اینترنتی برنج

تاثیر سیلیسیم بر جذب بقیه موادسازنده غذایی


وجود سیلیسیم در محلول های غذایی جذب و انتقال موادتشکیل دهنده غذایی ماکرو و میکرو را ذیل تاثیر قرار میدهد . تغذیه با کودهای سیلیس دار , جذب عنصر روی را در موقعیت فقدان آن درخاک ارتقا میدهد علی الخصوص در صورتیکه بیش بود فسفر در خاک وجود داشته باشد . ( مارشنر و همیاران , 1990 ) به صورت نمونه در خیار چنانچه سمیت فسفر در خاک وجود داشته باشد , تغذیه با کودهای سیلیس دار , جذب فسفر بوسیله ریشه را کاهش میدهد , برعلیه انتقال فسفر به دانه در گندم و برنج ارتقاء مییابد . بیشتر گیاهان فقط حدود 30 درصد فسفر جانور در کودهای فسفاته را مورد به کارگیری قرار می دهند به شرطی که آبشویی زیر باشد . ادغام کودهای دارنده سیلیسیم فعال و کودهای فسفاته , تلاش کودهای فسفاته را 40 تا 60 درصد ارتقا می‌دهد .
برهمکنش در بین سیلیسیوم و پتاسیم بسته به مدل آنیون جان دار در کود پتاسیمی متغیر میباشد . در صورتیکه گونه کود مستعمل پتاسیم کلراید باشد , تعرق گیاهی کاهش می‌یابد و در سود جذب سیلیسیم از آنجایی که رابطه بدون واسطه با تعرق داراست کاهش مییابد , درمقابل در صورت به کار گیری از کود سولفات پتاسیم , پدیده تعرق ارتقاء می‌یابد و در فیض باعث به تخلیه و جذب بیشتر سیلیسیم جان دار در خاک به وسیله گیاه می شود .
یک کدام از مهم‌ترین مزایای به کار گیری از کودهای سیلیس دار , کاهش آبشویی کودهای نیتروژنه و ارتقاء کارآیی به کار گیری از آن بوسیله گیاه است .
یکی نقش های دوچندان اصلی در استعمال از کودهای سیلیس دار , کاهش ضرروزیان ناشی از تجمع نمک و شوری خاک میباشد . گزارشات علمی نشان داده است که تغذیه با کودهای سیلیس دار , جذب سدیم را در برنج , گندم و جو کاهش میدهد .
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 13 آذر 1398ساعت 13:37 توسط طاها | تعداد بازديد : 36 | |

کودهای بیولوژیک و آفت کش طبیعی

 
به صورت خیلی کلی کود بیولوژیک یا این که کود زیستی به موجوداتی زنده گفته میشود که خاک را نتیجه ها خیز کرده و مواد غذایی نامحلول در خاک را قابل جذب کرده یا این که از شکلی به طریق دیگر تبدیل نمایند همینطور عنصرها غیر قابل جذب در هوا و آب را تبدیل به ترکیبات مغذی نمایند .
این موجودات می توانند نظیر بعضا کرم ها با دیده چشم شوند یا این که نظیر برخی میکرب ها و باکتری ها با دیده چشم نشوند .
برای فهم خوبتر مفهوم کود بیولوژیک و تفاوت آن با کود آلی مثالی می زنیم : در مراحل ساخت ورمی کمپوست کرم ها را به نوعی می توان یک کود بیولوژیک مایکرو دانست اما کمپوست نتیجه ها که فاقد کرم یا این که جمعیت پاره ای از کرم است یک کود آلی است

پس کود بیولوژیک آن ادله زنده است که به تعداد کافی بتواند وارد محدوده و زمین کشاورزی شود و‌ادامه کار دهد و مبتلا مرگ و میر نشود و همت تعریفی که ابلاغ شد را داشته باشد .
امروزه در تعریف کودهای بیولوژیک اکثرا و عموما موجوداتی که با چشم‌دیده نمی‌شوند یعنی میکروارگانیسم های خاکزی باکتری ها و قارچ ها انگیزه گرفته شده‌است .

در فرایند ایجاد چای کمپوست یا این که تی کمپوست با به کارگیری از هوادهی و تغذیه باکتری های با فایده جمعیت آن ها را به حدی بالا میبرند تا با قرار به دست آوردن بر روی برگها بازدارنده از حضور میکرو ارگانیسمهای غیر اثر گذار و بیماری زا شوند
به همین باعث تی کمپوست خیر صرفا یک کود آلی مایع و زود جذب است بلکه تحت عنوان یک آفت کش طبیعی هم کار مینماید .
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 11 آذر 1398ساعت 12:42 توسط طاها | تعداد بازديد : 51 | |

تمشک

 
تمشک ( به انگلیسی : Raspberry ) اسم همگانی برای میوه خوراکی یک‌سری جور گیاه در خانواده Rubus ازگلسرخیان گفته میگردد که معمولاً در زیرسردهIdaeobatus جای میگیرند . این اسم همینطور به خویش گیاه هم گفته میگردد . تمشک‌ها گیاهانی دیرپا با ساقەی چوبی می‌باشند .

تمشک‌ها ارقامی تجاری میباشند و در کشاورزی برخی کشورها مثل روسیه , صربستان , آمریکا ایالات متحده , لهستان نقش دارا‌هستند . از آن ها برای ساخت پوره , مربا , آب‌میوه , و خشکبار هم استعمال میگردد . برگ‌های این گیاهان هم به صورت دم‌نوش به کارگیری می‌گردد . تا این آخرها بیشتر تمشک‌ها میوه‌ای سرخ داشتند و دورگه‌هایی از Rubus idaeus و Rubus strigosus بودند . اکنون تمشک‌های ارغوانی و تمشک‌های طلایی یا این که سپید هم در درحال حاضر مرسوم شدن می باشند . از آفت‌های این گیاهان کشاورزی می‌توان بە لارو پولک‌بالان ( نظیر بید و پروانه ) و هم کپک خاکستری اشاره نمود .

‌ارزش غذایی

Raspberries , rawمواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم ( ۳٫۵ اونس )
انرژی۲۲۰
کیلوژول ( ۵۳ کیلوکالری )
کربوهیدرات‌ها۱۱٫۹۴ g
قندها۴٫۴۲ g
فیبر۶٫۵ g
چربی۰٫۶۵ g
پروتئین۱٫۲ g
ویتامین ب۱ ( تیامین ) ۰٫۰۳۲ میلی‌گرم ( ۲ % )
ویتامین ب۲ ( ریبوفلاوین ) ۰٫۰۳۸ میلی‌گرم ( ۳ % )
ویتامین ب۳ ( نیاسین ) ۰٫۵۹۸ میلی‌گرم ( ۴ % )
پانتوتنیک اسید ( ویتامین ب۵ ) ۰٫۳۲۹ میلی‌گرم ( ۷ % )
ویتامین ب۶۰٫۰۵۵ میلی‌گرم ( ۴ % )
اسید فولیک ( ویتامین ب۹ ) ۲۱ میکروگرم ( ۵ % )
ویتامین C۲۶٫۲ میلی‌گرم ( ۴۴ % )
ویتامین E۰٫۸۷ میلی‌گرم ( ۶ % )
ویتامین K۷٫۸ میکروگرم ( ۷ % )
کلسیم۲۵ میلی‌گرم ( ۳ % )
آهن۰٫۶۹ میلی‌گرم ( ۶ % )
منیزیم۲۲ میلی‌گرم ( ۶ % )
منگنز۰٫۶۷ میلی‌گرم ( ۳۴ % )
فسفر۲۹ میلی‌گرم ( ۴ % )
پتاسیم۱۵۱ میلی‌گرم ( ۳ % )
روی۰٫۴۲ میلی‌گرم ( ۴ % )
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 9 آذر 1398ساعت 13:29 توسط طاها | تعداد بازديد : 42 | |

نکته موثر برای آب پاشی درست گیاهان


از آب پاشی گیاهان و گل‌ها با آب سرد پرهیز کنید .
۲٫ شایسته ترین زمان در فصل زمستان و فصل سرد برای آب پاشی صبح است .
۳٫ از آب کلردار برای آب پاشی به کار گیری نکنید و اذن بدهید آب لوله کشی تعدادی ساعتی راکد بماند و بعد آب پاشی نمایید . همینطور میتوانید از آب جوشیده سرد شده برای آب پاشی به کار گیری فرمایید .
۴٫ در ذیل نور و روشنایی آفتاب آب پاشی نکنید . این کار سبب ساخت لک و سوختگی در گیاهان می شود .
۵٫ هیچ‌گاه شلنگ را با فشار آب دوچندان در پای گیاهی قرار ندهید . چون با این کار خاک در حوالی مبنا گیاه کنار رفته و ممکن است ریشه هم جراحت ببیند .
۶٫ آب پاشی گیاهان باغچه و چه بسا گل‌ها و گیاهان درون سوئیت هم با وضعیت آب‌وهوای فصل ارتباط مستقیمی دارااست . برای مثال همانطور که پیش از اینن هم اشاره شده‌است , آب پاشی در فصل‌تابستان در زمان سا‌عتها گرم روز و در ذیل تابیدن شدید آفتاب کاری ناصحیح است .
۷٫ هر گیاهی نیاز آبی رنگ متمایز داراست پس میزان نیاز آب گیاه خودتان را بدانید و بر پایه ی آن آب پاشی نمایید .
۸٫ آب باران و یا این که ریختن یک قاشق سرکه سپید در بیست لیتر آب برای آب پاشی کاکتوس‌ها فراوان اثر گذار می باشد .
۹٫ حتماً بایستی کف گلدان دارنده منافذی برای خروج آب باشد چون توده شدن آب در کف گلدان سبب پوسیدگی ریشه و از در میان رفتن گیاه می گردد . بخصوص در گیاهان گوشتی مثل ساکولنت ها و کاکتوس‌ها .
۱۰٫ منابع آب در عالم زیاد کم و محدود هست موقع آب پاشی گیاهان از هدر رفتن آن خودداری کنیم .

سؤال : شایسته ترین زمان آب پاشی گیاهان آپارتمانی چه وقتی است؟
جواب : شایسته ترین زمان در فصل‌زمستان صبح و در فصل گرما عصر میباشد . ولی این فرمول ثابتی نیست و به دسته گیاه دما و رطوبت محیط مربوط است


موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 7 آذر 1398ساعت 13:45 توسط طاها | تعداد بازديد : 50 | |

روش های ارگانیك نبرد با آفات


دفع کرمهای ریز , شته ها , شپشک سپید و دیگر حشره ها :

1 . یک قاشق خوراک خوری روغن کانولا و یکسری قطره صابون مایع را در یک لیتر آب بریزید . بخوبی حرکت دهید و در بطری منحصر اسپری بریزید . از نزولی و از زیر به بالا روي گياه بپاشيد تا ذیل برگ ها هم اسپری شود . روغن حشره‌ها را خفه می نماید .

2 . دو قاشق خوراک خوری از سس فلفل تند یا این که فلفل قرمز‌رنگ تند را با چندین قطره صابون مایع در یک لیتر آب ادغام فرمائید . اذن دهید 24 ساعت در همین وضعیت بماند . بعد از آن نیز بزنید و در بطری منحصر به فرد اسپری بریزید و همانند بالا کار کنید . در بازه اسپری , بطری را گهگاه جنبش دهید .

3 . در یك ترکیب كن 2عدد فلفل قرمز‌رنگ , یك پیاز بزرگ و یك سیر ( كلیه حبه های یك سیر كامل ) را با پاره ای آب ترکیب كنید . بعد از آن 4 لیتر آب روی مواد به دست آمده بریزید و اذن دهید 24 ساعت در همین شرایط بماند و بعد از آن آن را از صافی عبور دهید . آب به دست آمده را برای گل های رز , آزالیا و صیفی جات اسپری كنید . اين كار بازدارنده یورش حشره ها و ساس مي گردد . میتوانید به عبارتی موقعیت خمیری نخستین را هم به صورت گلوله هایی در خاك در بین گیاهان قرار دهید تا آفات از بين برود .

4 . 500 گرم از برگ ریواس را در نیم لیتر آب به برهه زمانی 20 دقیقه بجوشانید . اذن دهید تا سرد شود , آنگاه از صافی بگذرانید و در یك پیاله مطلوب بریزید . یه خرده مواد شوینده ( مایع پیاله شویی ) و یا این که صابون به آن طولانی تر كنید و عالی به نیز بزنید , آنگاه آن را بر روی حشره‌ها اسپری كنید تا گونه های حشره ها مانند كنه ی گیاهی , عنكبوت و كرم های ریز كشته شوند .

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 5 آذر 1398ساعت 15:52 توسط طاها | تعداد بازديد : 36 | |

فوماژين ( ( قارچ دوده ای مرکبات ) )


🔸 مبارزه :
مبارزه با بیماری فوماژین فقط از طریق مبارزه با حشرات تولید کننده عسلک امکان پذیر می باشد.

 در ضمن رعایت بهداشت زراعی یا باغی در کنترل این بیماری نقش عمده ای دارد، باغ های شلوغ که سال هاست هرس مناسبی نداشته اند و شاخه ها در هم فرو رفته اند مکان مناسبی برای تجمع آفات مکنده است، در ضمن از بین بردن علف های هرز در داخل باغ و در کناره های باغات می تواند محل تولیدمثل آفات را تخریب نماید.
مقابله با شته های مرکبات

🐞دشمنان طبیعی :
کفشدوزک ها
حشره کامل و لارو کفشدوزک هفت نقطه ای  Coccinella septempunctata

🔹مقابله شیمیایی:
در صورتی که جمعیت شته ها در اوایل فصل زیاد باشد در هنگام شروع رشد جوانه ها می توان سمپاشی را با سموم اختصاصی شته کش انجام داد. در مورد شته هایی که باعث پیچیدگی برگ می شوند سمپاشی باید قبل از پیچیدن برگها صورت گیرد. جمعیت شته ها در اواخر بهار و آغاز تابستان به علت بالا رفتن درجه حرارت خود به خود کم می شود. در شمال ایران مبارزه شیمیایی با شپشک ها در اواخر خرداد یا اوایل تیر جمعیت این شته ها را پایین می آورد.

مبارزه شیمیایی با یکی از شته کش های اختصاصی نظیر کنفیدور (ایمید اکلوپراید) به نسبت 0/5 لیتر در 1000 لیتر آب

پی پی متروزین (چس) به نسبت 0/75 کیلوگرم در 1000 لیتر آب

 پریمور (پریپمکارب) به نسبت 0/5 کیلوگرم در 1000 لیتر آب

سم پاشی زمستانه (اسفند ماه) با استفاده از روغن ۲ درصد به اضافه سم علیه تخم کنه (فن­ پیروکسی­ میت) وغیره به نسبت ۲ در هزار

فن­ پیروکسی­ میت کنه ­کشی غیر سیستمیک از گروه فنوکسی پیرازول (بنزوات) است، که با نحوه اثر تماسی و گوارشی طیف وسیعی از کنه­ ها را در سنین مختلف پورگی، کنه بالغ و تخم در بسیاری از محصولات زراعی، درختان میوه و مرکبات کنترل می­ کند.
 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 3 آذر 1398ساعت 12:55 توسط طاها | تعداد بازديد : 47 | |

تریپس

🔸تریپس ها حشرات کوچکی هستند که طول شان به حدود یک میلی متر میرسد.داشتن ریشک در حاشیه بالها مهمترین مشخصه آنهاست.رنگ آنها از زرد روشن تا قهوه ای متغیر است.خسارت آنها روی جوانه ها،شاخ و برگهای تازه روییده تاک،بسیار چشمگیر است.حشره کامل ماده به طول ۱/۲ میلی متر و حشره نر به طول متوسط ۰/۹ میلی متر به رنگ عمومی زرد روشن،سر متمایل به سفید ،چشم ها ساده متمایل به نارنجی و چشم های مرکب قرمز متمایل به قهوه ای است.تخم ها ۰/۲ میلی متر ،استوانه ای شفاف و بیرنگ هستند.این حشره دارای ۲ سن لاروی فعال است که از بافتهای گیاهی تغذیه می کند.سنین سوم و چهارم بترتیب پیش شفیره و شفیره نامیده می شوند که فعالیت تغذیه ای ندارند.

❇️زیست شناسی:
🔸تریپس زمستان را بصورت لارو سن ۲ به رنگ قرمز در زیر پوستک های تنه و شاخه های اصلی انگور سپری می کند.حشرات کامل در اواخر فروردین ماه همزمان با شروع رشد جوانه ها ظاهر می شوند.حشرات ماده پس از جفتگیری تخم های خود را توسط تخمریز خنجری شکل خود در بافت شاخه های تازه روئیده ،رگبرگها،دمبرگو خوشه قرار میدهد.لاروهای سن ۱ در اواسط اردیبهشت ماه ظاهر شده وبه همراه حشرات کامل از شیره نباتی تغذیه می کنند.بعد از طی مراحل لارویو شفیرگی حشرات کامل نسل اول در اواسط خرداد ماه همزمان با شروع شکوفائی گلها ظاهر می شوند.
‍‍✏️چرخه زندگي تريپس 6 مرحله می باشد: شامل تخم،2 مرحله لاروي فعال(نمف) ,مرحله پيش شفيرگيprepupal،مرحله شفيرگي(pupal) و مرحله بزرگ سالي مي باشد.
تخم ها در سلول های پارانشیمی گل و برگ گذاشته می شوند ( خوشبختانه در این مرحله بسیاری از تخم ها می میرند). بعد از چند روز تخم ها باز شده و لاروها فوراً شروع به تغذیه از سلول های پارانشیمی و گرده گل ها می کنند. درطی دوره نمف توانایی تحرک افزایش می یابد.
🔹مناسبترین زمان در مبارزه و کنترل تریپس مو پس از باز شدن جوانه های برگ و به محض ظهور و مشاهده آفت میباشد

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 25 آبان 1398ساعت 13:07 توسط طاها | تعداد بازديد : 54 | |

آفتاب سوختگی طبیعت و محصول ها باغی چطور فیس می دهد؟


✴️ آفتاب سوختگی در طبیعت و تولیدها باغی با ارتقاء سکو حرارت و از طرفی ارتقا شدت فروغ و روشنایی ( ارتقاء ارتفاع روز و زاویه تابیدن ) ارتقا می یاید . ضروری است برای رویارویی با این تنش , فیزیولوژی تنش را بدانیم تا به نیکی جهت گزینش ترکیبات کودی تصمیم گیری کنیم .

✴️ ابتدا نقش نوروروشنایی در گیاه را بررسی کنیم . روشنایی برهان مهم ایجاد در گیاه و فتوسنتز گیاه است . زمانی نوروفروغ به تراز برگ می‌رسد فوتون های نوروروشنایی در تایلوکویید کلروپلاست گیاه در اولِ چرخه Z سبب ساز شکستن یک مولکول آب می شود و الکترون آزاد شده به وسیله منگنز گرفته می شود و در طی چرخه Z با انتقال الکترون اولی ادله انتقال انرژی یا این که به عبارتی NADPH را به وجود می آورد که برهان حیاتی در ایجاد قند در مراحل فتوسنتز است .

✴️ نکته کلیدی اینجاست که فروغ می بایست در بالا مولکول آب را بشکند و آن‌گاه با منگنز الکترون آزاد شده را منتقل نماید پس وجود این دو دلیل لازم است .

✴️ آن‌گاه به ارتقا دما بایستی دقت کرد . با ارتقاء دما و تعرق بیشتر در گیاه آب بیشتری از گیاه بیرون می شود و فقدان آب در سلول سبب ساز می شود فروغ و روشنایی وارداتی مسیر درست را طی نکند و موجب زیان نوری شود PHOTO INHIBITATION می‌شود برای رفع این نقیصه گیاه به میزان بیشتری پتاسیم نیاز دارااست تا بتواند ضمن بستن دریچه ها از هدر روی بی مورد آب دوری نماید تا فروغ در مسیر دارای اهمیت صرف شود .

✴️ گرما قضیه دیگری نیز در گیاه پدیدار می شود که عدم ایستادگی غشا سلولی است . در غشا سلولی دو لایه چربی موجود است که میبایست در دمای محیط نصفه سیال باشند تا ارگانهایی که در غشا سلول می باشند بتوانند به کار خویش ادامه دهند . این چربی می بایست با تبدیل شدن به روغن اشباع در حرارت بالاتر نیمه سیالی خود را حفظ کند.
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 23 آبان 1398ساعت 14:23 توسط طاها | تعداد بازديد : 72 | |

تمهیدات ضروری جهت کاهش زیان ناشی از سرمازدگی



✅یکی از راههای دست کم رسانی سوز‌و‌سرما زدگی ابیاری گلشن قبلی ازسرمای شدید میباشد تا خاک رطوبت داشته باشه .

در صورتی قبلی از ابیاری زمینتون رو شخم بزنید تاثیر بیشتری داره و از مزایای یخ اب زمستانه که تاثیر خیر و خوبی در ازبین بردن افات داره بهرمند میشید .

✅از آخرها فصل‌پاییز حتما کلیه علفهای گلشن راازبین ببرید این کار نیز برای دوری از سوزوسرما زدگی وهم برای ازبین بردن لارو افات و حشره‌ها فراوان اثر گذار می باشد .

✅ پاشیدن کود دامی روی خاک نیز استراتژی قابل قبولی جهت کاهش سرمای تحت طبیعت هست .

استراتژی دیگه ای که تاثیر خیر و خوبی داره ساخت اتش دود زا در گلشن می‌باشد و شایسته ترین دود نیز دود نتیجه ها از سوختن علفهای گلشن و برگهای ریخته شده ذیل طبیعت و شاخهای نتیجه ها از هرس است عملکرد نمائید به هیچ وجه از لاستیک و مواد پلاستیکی جهت تولید دود استعمال نکنید که مضرات زیست محیطیش از فوایدش بیشتره .

✅محافظت از نهال ها و فضای سبز برنا و تولید پوشش با کیسه و پلاستیک بدور تنه آن‌ها جهت رویارویی با سوز و سرما ویا هجوم جوندگان

✅خود داری از هرس زود هنگام طبیعت و پانسمان محل هرس

✅کاشت فضای سبز بلند دورتا بدور گلشن به صورت متراکم تحت عنوان باد شکند تاثیر متعددی در کاهش سرمازدگی وخسارت ناشی از باد داره .

♦️این دومورد رو تجربه نکردم البته در صورتی‌که از حیث مالی بتونید تامین نمائید تاثیر گذار می باشد

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 21 آبان 1398ساعت 13:27 توسط طاها | تعداد بازديد : 59 | |

رویش میگو


✅میگو در استخرهای خاکی رشد داده می شود ابتدا آب دریا را بوسیله احداث کانال به کنار دریا میاورند و در کنار آن استخرهایی به ظرفیت دست کم یک هکتار میسازند و توسط پمپ آن را آبگیری می نمایند این استخرها دارنده یک دهانه برای ورود آب و یک دهانه یا این که روزنه نیز برای خروج آب دارا هستند و دارنده دیواره خاکی است که می‌تواند با طول حدود 2 متر آب را در خویش مراقبت کند براین اساس یک استخر رشد میگو حدود 20000مترمکعب آب دارااست .

✅پرورش دهنده میگو گذشته از این‌که در استخر خویش میگو بریزد بایستی آنرا ابتدا آهک زنی نماید تا موجودات آلوده و کثیف کننده از مرحله استخراز فی مابین بروند و استخر ضدعفونی شود و بعداز آنجام این فعالیت استخر را آب گیری کرده و برای این‌که آب استخر را تقویت و بی نیاز سازی کند از کود شیمیایی و کود مرغی به کار گیری می نماید تا مواد پرخاصیت و موجودات ریزی که فیتوپلانکتون و زئوپلانکتون اسم دارا هستند و میگو آن را می‌خورد در انجا ساخت شود غالبا در هر استخر حدود 100کیلو کود استعمال می شود و در صورتیکه در حین زمان رویش تماشا نماید که استخر نیاز به کود دارااست گشوده نیز می‌تواند از کود به کارگیری نماید بعد از
این‌که حدود 10 روزاز زمان کود دهی گذشت و آب استخر به رنگ قهوه ای در آمد استخر برای ورود و ذخیره سازی طفل میگو مهیا است .

✅پرورش دهنده یا این که مزرعه دار به راس انتشار لارو مراجعه می نماید و نوپا میگوی موردنیاز خودرا که از پیشین پیشنهاد داده است خریداری می نماید و به مزرعه منتقل می نماید گذشته از این که میگوها وارد استخرشوند می بایست میگوها با شوری و دمای استخر که میحط جدیدی برای آن به حساب آورده می شود عادت نماید برای این کار حدود یک ساعت و با آرامی میگوها را در همان کیسه های پلاستیکی که از مرکز تکثیرآورده شده است درون آب استخر قرار داده و کم کم ازآب استخر به آن اضافه می کنند تا میگو به محیط جدید عادت کند در غیر این صورت میگوها دچار تلفات می شوند پس از عمل عادت پذیری میگوها را به آرامی درون آب استخر رها می کنند وکارذخیره سازی خاتمه می یابد.

 
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 18 آبان 1398ساعت 13:41 توسط طاها | تعداد بازديد : 54 | |


صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد