تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
فروشگاه اینترنتی برنج

فروشگاه اینترنتی برنج

فروشگاه اینترنتی برنج

نقش هیومیک‌ اسید در تولید توازن در موادتشکیل دهنده غذایی خاک


مسأله توازن دعوا فراوان حیاتی و پیچیده‌ای است . دیر هنگامی نیست که پژوهشگران دریافته‌اند که صرفا تأمین موادسازنده ما یحتاج گیاه برای رویش و سالم آن کفاف نمی دهد , بلکه تأمین متوازن عنصرها زیاد مهمتر است . تا زمانیکه انسان از کودهای آلی ( حیوانی و گیاهی ) برای تقویت خاک به کارگیری می کرد این نقص‌ وجود نداشت . به این دلیل که کودهای طبیعی خویش مشتق از جانور زنده دیگری بودند و نوعی تعادل زیستی در خویش داشتند و در غایت به ارتقا مواد هیومیک امداد می‌کردند . نقص‌ از آنجا بوجود آمد که از اوایل قرن بیستم مصرف کودهای شیمیایی آغاز شد . این کودها میزان ایجاد را در کشاورزی آنچنان بالا بردند که خیر فقط قحطی‌ها و گرسنگی‌ها به آلزامیر سپرده شد , بلکه در‌این آخرها طولانی تر ساخت اختلال بعضا از کشورهاست . ولی این ترقی به ارزش برهم تناول کردن توازن عنصرها در خاک میسر شد .

عدم تعادل در خاک چه مشکلی ساخت می‌کند؟
اولی اختلال در جذب خود نمایی میکند . برای مثال بیش‌بود فسفر می تواند بازدارنده جذب آهن , روی , کلسیم و . . . شود . چرا‌که فسفر با این موادتشکیل دهنده ایجاد فسفات‌های نامحلول میکند . به همین ترتیب بیش‌بود هر عنصری در خاک برای جذب یک یا این که تعدادی عنصر دیگر مزاحمت ساخت می‌نماید . در تراز دوم در باطن سلول گیاهی عنصری که بیش‌بود دارااست در موردها زیادی می تواند جایگزین عنصری که فقدان دارااست بشود , ولی آنزیم‌هایی که براین اساس ساخت می شوند دیگر تلاش واجب را ندارند . هر عنصر دهها و گهگاه صدها آنزیم و یا این که هورمون گیاهی و یا این که جانوری را فعال می نماید . نبود یا این که نبود آن در حالتی‌که باعث به مرگ نشود از همت و ایجاد به نحو محسوسی می‌کاهد . برای مثال عنصر روی , دهها آنزیم را درگیاه و حدود 200 آنزیم را در آدم سوق‌دهی می نماید . در حالتی که قرار باشد به دلیل نبود روی عنصری نظیر آهن و یا این که منیزیم جایگزین آن شود برای موجود زنده فاجعه‌ای است. این اتفاقی است که متأسفانه امروزه با آن مواجه هستیم و تبعات مخرب باور نکردنی دارد. خاک نامتوازن، گیاه بیمار و گیاه نامتوازن، حیوان و انسان نامتعادل ایجاد می‌کند. گرچه بحث راجع به این مساله در اینجا موضوعیت ندارد، ولی همین قدر اشاره می‌کنیم که انسان‌های نامتعادل، نه تنها دچار مشکلات جسمی متعدد هستند، بلکه اختلالات روانی و رفتاری عدیده‌ای نیز پیدا می‌کنند. شاید از همه اینها مهمتر و وحشتناک‌تر برداشت‌های توهمی و بیمار گونه‌ای است که این افراد از هر موضوعی دارند. توهم عامل بسیاری از بدبختی‌های امروز بشر است. برای بازگشت به تعادل مجدد چاره‌ای جز این نیست که باز از خاک شروع کنیم و در این راه هیومیک‌ها ابزار بسیار کارا و مفیدی هستند.✍️✍️✍️✍️
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 23 دی 1398ساعت 14:02 توسط طاها | تعداد بازديد : 75 | |

میزان نیاز آب در فضای سبز

نیاز های درخت به آبیاری در طول زمان تغییر می کنند. مقدار آب آبیاری مورد نیاز درخت میتواند تحت تأثیر چندین عامل میباشد. برای موفقیت در استقرار و مدیریت درخت ، دسترسی درخت به مقدار آب مورد نیاز مهم میباشد.

🔳سن درخت:
درخت تازه کاشته شده چون سیستم ریشه محدودتری دارد نسبت به درخت استقرار یافته به دفعات آبیاری بیشتری نیاز دارد.

🔳 زمان سال:
درخت در نیمه تا اواخر تابستان به آب خیلی زیادی نیاز دارد بخصوص که دماها خیلی بالا باشند. در شرایط بهار گرم ، رطوبت ذخیره شده در ایام زمستان در خاک تخلیه میگردد.

🔳 شرایط آب و هوا:
در سال های خشک ، رطوبت خاک در اوایل فصل مورد استفاده قرار میگیرد. بنابراین اوج دوره نیاز به آب درخت طولانی تر میشود. در سال های بسیار مرطوب ، ممکن است درخت تا اوایل تابستان یا به بعد به آبیاری نیاز نداشته باشد.

🔳 شرایط خاک:
آب مورد استفاده درختان در خاک ذخیره می شود. نوع خاک ، عمق و وضعیت آن بر مقدار آبی که خاک میتواند ذخیره نماید تاثیر میگذارد. خاکهای رسی به مقدار بیشتر آب نگه میدارند و میتوانند به تعداد آبیاری کمتری نیاز داشته باشند. در حالی در خاک های شنی و سبک برعکس میباشد.

🔳 نوع درخت :
برخی از درختان به محض استقرار یافتن به آبیاری اضافی نیاز ندارند درحالیکه گونه های دیگر بدون آبیاری در طول تابستان نمیتوانند رشد و نمو نمایند.
سرعت استفاده از آب توسط درختان به خواص آنها در استفاده از آب ، مرحله نمو و شرایط محیط بستگی دارد. شرایط اقلیم در حال تغییر ، بالا رفتن دمای محیط ، رطوبت نسبی پائین ، سرعت زیاد باد ، میزان زیاد تشعشع خورشیدی همه بر میزان مصرف آب توسط درخت تاثیر میگذارند.

🔳 هرچه درخت سیستم ریشه گسترده ای در خاک داشته باشد راندمان و قدرت بهره برداری از حجم خاک به حداکثر میرسد و دسترسی درخت به آب خاک بیشتر میگردد.

🔳 یک روش کلی برای تعیین نیاز آبی روزانه درختان استفاده از قطر تنه درختان است : بعنوان مثال اگر قطر تنه درختان سیب ، گیلاس و گردو ۳۰ سانتی متر باشد نیاز آبی روزانه ها آنها حدود ۴/۰ لیتر می باشد و با همین قطر در مورد درختان میوه گلابی ، هلو و آلو حدود ۲۸/۰ لیتر است.

🔳 بسته به بافت خاک ، وزن مخصوص خاک ، دمای روزانه ، و مقادیر بارندگی به میزان ۷۵-۲۵ لیتر آب در هر هفته برای سالم نگهداشت درخت لازم میباشد "

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 21 دی 1398ساعت 17:29 توسط طاها | تعداد بازديد : 89 | |

بهترين كود دامی به ترتيب مفيد بودن


⭕️بهترين كود دامی به ترتيب مفيد بودن ;

١ - كود أسب
٢ - كود گوسفند
٣ - كود گاو
اما كود مرغي بسيار فشرده و قوي است كه بايد در اب حل و در قطره اي استعمال بشود !
كود دامي پوسيده و افتاب خورده و خشك , صرفا براي تصحیح فيزيكي خاك به همراه كمپوست نصف به نصف هر دو تا سه سال يكبار , عالي است . .

✔️کود اسب :

کود اسب از کودهای سبک , کم آب و گرم است و امکان تخمیر متعددی دارااست و ایجاد حرارت می نماید . این کود خیلی زود تجزیه میشد و در حالتی که آن را به جای کودهای دیگر مصرف نمایند خیلی زود در خاک تجزیه شده و مواد مفید آن به وسیله گیاهان جذب می شود . این کود همینطور برای تصحیح خاک های چسبنده و سنگین وزن موءثر است .

✔️ کود گوسفندی :

فضولات گوسفند کار کشته خیس از فضولات گاو و اسب است و سبک و گرم است . به همین جهت برای تقویت خاک های سنگین وزن مطلوب است . کود گوسفند را گذشته از مصرف می بایست به طور کامل قابل انعطاف کرده و سپس با خاک ترکیب کرد وگرنه خیلی دیر می پوسد و بلا اثر در خاک باقی میماند .

✔️کود گاوی :

فضولات گاو برعکس فضولات اسب سنگین وزن است و به آهستگی تجزیه می شود . زیرا آب را بیشتر از سایر فضولات در خویش نگه میدارد . برای زمین های سبک و شنی مطلوب است و در صورتی‌که کود گیاهی در اختیار باغبانان باشد که با فضولات گاو ترکیب نمایند زمین های سبک را به طور کامل تصحیح می نماید . فضولات گاو دو سال ارتفاع می‌کشد تا تماما بپوسد و از پوسیده آن خاک خیلی نیکی صحیح می شود .

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 19 دی 1398ساعت 15:12 توسط طاها | تعداد بازديد : 94 | |

رژیم آبی پسته


⬅️ به طور کل هدف از آبیاری، تامین مقدار مناسب آب برای باغات در زمان مناسب است.

👈 تصمیمات مناسب برای انجام آبیاری نیاز به دانستن نیاز آبی درخت و  اجرای مناسب سیستم آبیاری با توجه به میزان دقیق آب تحویلی و توزیع مناسب آن دارد.

درختان پسته از نظر مقاومت به خشکی معروف هستند و قادرند با مقادیر آب خیلی کم نیز زنده بمانند و محصول نیز تولید کنند.

🔸 اما مقاومت به این معنی نیست که برای تولید محصول بهینه نیاز به آب کمی دارند و
می توانند رشد سریع با محصول زیاد داشته باشند.

 👈درختان پسته آب را سریعتر از دیگر درختان میوه و خشکبار مصرف می کنند و اگر در دوره های حساس، با میزان کمتر از نیاز آبی آبیاری شوند اثرات منفی بر فرآیند های درونی درخت می گذارد.

⬅️برخی نکات قابل توجه در برنامه ریزی آبیاری باغات پسته :

 👈در روش های آبیاری سطحی(غرقابی، جوی و پشته ای و نواری) سرعت نفوذ آب در خاک، مدت زمان آبیاری را مشخص میکند.

 سرعت نفوذ آب در خاک های سبک بالا و در خاک های سنگین پایین است.

 در سیستم های آبیاری تحت فشار میزان آب کاربردی یا آبدهی نازل ها، تعیین کننده میزان نفوذ آب در خاک است.

 سیستم آبیاری و مدیریت کف باغ می تواند بر میزان مصرف آب تاثیر بگذارد.

🔶 پوشش گیاهی زیاد و رشد زیاد علف های هرز باعث افزایش 20 تا 25 درصدی مقدار تبخیر و تعرق گیاهی در باغ می گردد که این افزایش در باغ های جوان بیشتر است.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 17 دی 1398ساعت 12:37 توسط طاها | تعداد بازديد : 103 | |

گلدهی درخت پسته


⬅️ افزایش رطوبت نسبی محیط از طریق بارندگی، هوای منطقه و سمپاشی های نامناسب و بی رویه بر روی کارآیی گرده افشانی موثر است.

👈گرده سایر گونه های پسته از جمله بنه و کسور بر روی ارقام پسته موثر ولی باعث کاهش خواص کمی و کیفی میوه می گردد.

 دوره پذیرش کلاله گل های ماده ۳-۲ روز و برای هر درخت ۱۰-۵ روز می باشد.
 
 در این مرحله کلاله به رنگ سبز روشن می باشد و سطح آن دارای برجستگی و ماده چسبناکی می باشد که در  جذب دانه گرده نقش مثبتی دارد.

👈این مرحله مناسب ترین زمان برای انجام گرده افشانی طبیعی یا مصنوعی می باشد.

🔴 تشکیل میوه درخت پسته:

👈 درصد گل هایی که به میوه تبدیل می شوند از سالی به سال دیگر فرق می کند و حدود ۱۰٪ می باشد.

 گل های گرده افشانی نشده ظرف مدت ۴-۳ هفته پس از مرحله تمام گل ریزش می نمایند.

👈 با انتقال گرده توسط باد، دانه گرده در سطح کلاله جذب، سپس لوله گرده رشد کرده و پس از عبور از خامه به درون کیسه جنینی (تخمدان) نفوذ کرده، با تخمک ترکیب و جنین را بوجود می آورد.
 پس از تشکیل جنین، جداره تخمدان رشد کرده و میوه های پسته ظاهر می شوند.

👈 درصدی از گل های گرده افشانی نشده روی خوشه باقی و رشد می نمایند که منجر به تولید میوه های پارتنوکارپ (بدون مغز می گردند.

 گل های گرده افشانی نشده ظرف مدت ۴-۳ هفته پس از مرحله شکوفایی کامل (تمام گل) ریزش می کنند.

 پس از تشکیل میوه، از اواخر فروردین تا خردادماه پوست میوه (جداره تخمدان) رشد طولی و قطری زیادی کرده، در حالی که جنین بدون رشد باقی می ماند و جداره داخلی میوه خالی می باشد.
🔶 در طی این مدت پوست میوه بسیار نرم و آبدار می باشد و نسبت به حمله آفات بسیار حساس می باشد.

👈 از اواخر اردیبهشت ماه پوست میوه به دو لایه سخت درونی و لایه نرم بیرونی تبدیل می شود و سفتی پوست درونی در اواخر خرداد ماه به حداکثر خود می رسد.

 از اواخر خرداد ماه تا مرداد ماه مغز میوه در درون محفظه داخلی رشد می نماید و محفظه داخل میوه را پر می نماید.

 🔸این مدت در ارقام مختلف متفاوت و حدود ۶۰-۳۰ روز می باشد

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 15 دی 1398ساعت 13:31 توسط طاها | تعداد بازديد : 103 | |

به کارگیری مضاعف و نامتناسب از کودهای شیمیائی

به کارگیری مضاعف و نامتناسب از کودهای شیمیائی
به استدلال :

عدم آشنائی ظریف از میزان کود مایحتاج گیاه

بررسی نکردن وضعیت محیطی مثل دمای خاک , ارتفاع روز , دمای هوا , آفتابی بودن یا این که نبودن

متناسب نکردن جور کود مورد به کارگیری و مرحله‌ای از پرورش که گیاه در آن جای‌دارد ( گیاه در مرحله‌ی پرورش طولی , گلدهی و یا این که باردهی است )

به کار گیری از کودهائی با فرموله‌ی کهن با اقتدار ماندگاری پایین و جذب مضاعف زیر

فقر مواد طبیعی خاک

یکی‌از عمده‌ترین علل شوری خاک همین فقر مواد طبیعی است , مواد طبیعی جانور در خاک با تولید شرایط مطلوب برای جذب مواد کودی به ریشه مهمترین نقش را در پروسه‌ی جذب مواد بازی می‌نمایند . این بدان مفهوم است که نبود این مواد در خاک‌های زراعی بصورت بدون واسطه سبب شوری خاک خواهد شد . دست کم استاندارد مواد طبیعی در خاک‌های زراعی 3 % که متاسفانه که‌این رقم در خاک‌های زراعی کشور‌ایران چیزی مابین 0 . 1 تا 0 . 01 % بصورت میانگین است . روشن است که تاوقتی‌که این فقر شدید مواد طبیعی در خاک برطرف نشود نمیتوان با شوری خاک مقابله‌ی حیاتی کرد .
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 13 دی 1398ساعت 12:23 توسط طاها | تعداد بازديد : 106 | |

ذیل چه قوانینی بایستی از تغذیه برگی بهره برد

تحت شرایط خاصی، محلول پاشی برگی نتایج بهتري نسبت به کاربرد خاکی دارد.
🔺1- هنگامیکه فعالیت و رشد ریشه ها به دلیل تهویه کم خاك، رطوبت بسیارپایین و یا بسیار بالاي خاك و آلودگی به بیماري نماتد و خسارت آفات و جوندگان کاهش یافته است.
🔺2- هنگامیکه نیاز به رفع سریع کمبود مواد غذایی احساس می شود (براساس آنالیز برگ یا مشاهده اي).
جذب مواد عذایی از طریق برگ خیلی سریعتر از ریشه انجام می شود. یکی از مزیتهاي تغذیه برگی، واکنش سریع گیاه به مواد غذایی بکار برده شده است. راندمان جذب موادغذایی در تغذیه برگی 8 تا 9 برابر بیشتر از هنگامی است که کاربرد خاکی صورت گرفته باشد. بنابراین هنگامیکه علائم کمبود دیده می شود، یک راه سریع اما موقت رفع کمبود، تغذیه برگی می باشد.
 

🔺3- هنگامیکه دسترسی مواد غذایی در خاك کاهش یافته است. در خاکهایی که داراي شرایط خاصی مانند بالا، رطوبت بیش از حد و یا خیلی کم خاك، دماي پایین و نامتعادل بودن عناصر غذایی در خاك pHهستند، ممکن مواد غذایی در دسترس ریشه قرار نگیرند. بعنوان مثال، دسترسی عناصر میکرو در بالا کاهش پیدا می کند. در جنین شرایطی، تغذیه برگی عناصر میکرو موثرترین راه pH خاکهایی با جهت عرضه این عناصر به گیاه می باشد.
🔺4- هنگامیکه ریشه ها قادر به جذب کافی مواد غذایی در یک مرحله بحرانی از رشد گیاه نباشند.در زمان اوج تقاضا براي مواد غذایی، تغذیه برگی می تواند به کمک جذب ریشه آمده (مخصوصا رشد مغز) و بسیار کارآمد باشد. گیاهان در مراحل مختلف رشد خود، نیازهاي غذایی متفاوتی دارند. در این مواقع کنترل تعادل موادغذایی درخاك مشکل است. تغذیه برگی در مراحل کلیدي رشد گیاه جهت افزایش کمی و کیفی محصول ضروري است.
🔺5- هنگامیکه کیفیت بالاي محصول مد نظر باشد، تغذیه برگی در اواخر دوره رشد رویشی می تواند کیفیت محصول تولیدي را افزایش دهد.

🔺6- هنگامیکه مقاومت به آفات و بیماریها مد نظر باشد، تغذیه برگی با مواد غذایی حاوي فسفر و پتاسیم می تواند توسعه بیماریها را کاهش داده و افزایش کمی و کیفی محصول را به دنبال داشته باشد.
🔺7- هنگامیکه میزان محصول زیاد و عدم تغذیه کافی و یا برگ ریزي قبل از موعد باعث کاهش گسترش و ضعف ریشه شده باشد. در چنین شرایطی در سال بعد ریشه ها قادر به جذب کافی نیازهاي غذایی گیاه نبوده و بایستی از طریق تغذیه برگی این نقیصه را جبران نمود .

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 11 دی 1398ساعت 15:03 توسط طاها | تعداد بازديد : 108 | |

سوپر جاذب چیست؟


سوپرجاذب آب یا این که به اصطلاح «هیدروژل» پلیمری آب‌دوست با ساختاری کم آب و شکرمانند است . خواص این ماده این است که قادر است مقادیر دوچندان متعددی آب یا این که مایعات دیگر را جذب کرده و به ندرت در اختیار ریشه گیاه قرار دهد . سوپرجاذب کاربردهای دیگری از جمله در قضیه های بهداشتی ( پوشک کودک , ملافه های بعضی بیمار ها و . . . ) هم داراست که از این مقال بیرون است .

جذب کننده های سنتی آب عمدتاً بر مبنا پنبه , کتان , اسفنج و . . . ساخته می شدند که گنجایش جذب آبشان تحت بود و در فشار تقریبا تحت هم آب خویش را پس می دادند .

در اوایل ده سال 1960 دپارتمان کشاورزی آمریکا ایالات متحده مطالعاتی را برای یافتن موادی که قابلیت و امکان حفظ آب در درون خاک را داشته باشد , استارت کرد . آنان بر روی ماده ای کار می کردند که از مخلوط پلیمر آکریلونیتریل و نشاسته به‌وجود می آمد . این ماده آب مضاعف بیشتری نسبت به وزن خویش جذب میکرد و همانند مواد قبل آب خویش را به راحتی از دست نمی اعطا کرد . این ماده موسوم شد به Super Slurper ( سوپر جاذب )
دپارتمان کشاورزی یافته های خویش را به موسسات زیادی ارائه نمود تا پژوهش های بیشتری بر روی ماده اول انجام دهند . سود این کار به دست وارد شدن بعضا یافته های نو و بسط مطالعات دیگر و ساخت مواد تازه بود .

این مواد پلیمری آب انبارهای مینیاتوری به اکانت میایند که از موادی خنثی و بی‌اثر تشکیل شده‌اند و مصرفشان در کشاورزی بی خطر بوده و مشکلی برای محیط‌ زیست ساخت نمی‌کنند . درواقع این پلیمرها موادی آلی میباشند که در موقعیت یونی و میکروبی خاک به آرامی تجزیه ‌شده و آخر و عاقبت به آب , دی‌اکسیدکربن , ترکیبات نیتروژن‌دار غیرسمی از جمله آمونیاک تبدیل و به ماده آلی خاک طولانی تر میگردند .
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 9 دی 1398ساعت 21:01 توسط طاها | تعداد بازديد : 100 | |

کود مرغی بی نیاز و پلت شده را خوب تر بشناسیم

کود مرغی بی نیاز و پلت شده را خوب تر بشناسیم
در سالیان اخیر در اکثر وقت ها کشورهای جهان به دلیل حجم عظیم ساخت کود مرغ و مشکلات و مساله زیست محیطی آن در خصوص مصارف متفاوت کود مرغ مورد بررسی و پژوهش ها فراوانی انجام یافته شده‌است . نتایج به دست آمده اثبات نموده است که خیر فقط کود مرغی ماده بی قیمت و مزاحمی نیست بلکه درصورتی که به خیر و خوبی از آن مصرف شود ماده دوچندان با ارزشی با مصارف گوناگون میباشد . جزء کود مرغ امروزه در جهان در تغذیه دام و ماهی به کار میرود و نصیب جزئی از آن هم در تعداد معدودی از کشورها مثل هندوستان و چین و بعضی از کشورهای آفریقایی جهت ایجاد بیوگاز برای مصارف خانگی و در بعضا از کشورهای توسعه یافته از جمله انگلستان برای سوخت نیروگاههای ایجاد برق امروزی به کار می‌رود البته به طور کلی بیش تر از ۹۰ درصد از این کود برای مصارف کشاورزی مورد استعمال قرار میگیرد .

کود مرغی دارنده مقادیر قابل توجهی متیونین , لیزین و سیستئین میباشد .

قیمت کود مرغی بستگی با دسته و ادغام غذائی و دسته محافظت مرغ و جور ماده ای که برای بستر مرغ مورد استعمال قرار میگیرد داراست . طبق بررسی و تحقیقاتی که در دانشکده havana صورت گرفت نشان میدهد در شرایطی‌که کود مرغی دربردارنده ۵۰ درصد آب باشد در هر بدن دربردارنده ۲۰ کیلوگرم ازت , ۱۳ کیلوگرم پتاسیم , ۲۵ کیلوگرم فسفر و ۴۲ کیلوگرم آهک و منیزیم است .

بر طبق مقایسه ای که در اروپا فی مابین کود مرغ و کود گاو و کود خوک انجام گرفته نشان میدهد در صورتی کود مرغ فرآوری شود بها آن به مراتب بیشتر از کودهای دیگر است جدول تحت نسبت ادغام این کودها را در ادغام ۱۰۰۰ گالن کود نشان می‌دهد.
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 7 دی 1398ساعت 13:49 توسط طاها | تعداد بازديد : 75 | |

شایسته ترین گیاهان دارویی در طب سنتی هند

🍂رازیانه؛ تقویت بینایی
رازیانه یک گیاه طعم‌دهنده و معطر است که برای درمان انواع مختلفی از مشکلات سلامتی مفید است. در هند، مردم به جویدن رازیانه بعد از هر وعده غذایی عادت دارند. این گیاه به راحتی رشد می‌کند و به مراقبت زیادی نیاز ندارد.
خواص دانه‌های رازیانه:
* درمان سرفه
* کنترل کلسترول
* بهبود بینایی
* درمان حالت اسیدی در بدن
* جلوگیری از تنفس بدبو
 * افزایش شیر مادر در مادران شیرده

🍀گشنیز؛ غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها
برگ، دانه و پودر دانه آن، همه برای سلامتی شما مفید است. این گیاه دارویی علاوه بر عطر و طعم متمایزی که به مواد غذایی می‌بخشد، طیف وسیعی از خواص دارویی را به خود اختصاص می‌دهد.
 خواص این سبزی:
* از خراب شدن غذا جلوگیری می‌کند.
* غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاست.
* احتباس ادرار را درمان می‌کند.
* هضم را بهبود می‌بخشد.
* چرخه قاعدگی را تنظیم می‌کند.
* آکنه را درمان می‌کند.

🎋زنجبیل؛ راه حل ریشه‌ای برای بسیاری از بیماری‌ها
زنجبیل به دلیل طعم متمایز آن و البته مزایای فوق‌العاده‌ای که برای سلامتی دارد، یک عضو مهم غذاهای هندی محسوب می‌شود.
خواص زنجبیل :
* درمان سوءهاضمه
* تسکین سردرد
* کنترل فشارخون
* درمان سرماخوردگی، سرفه، آنفلوانزا و آسم
* تسکین درد و گرفتگی‌های قاعدگی

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 5 دی 1398ساعت 13:16 توسط طاها | تعداد بازديد : 68 | |


صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد